music

Saturday, 22 December 2012

1
Komen

Giveaway : Blog Aku AWESOME!



Blog saya awesome sebab dia cool biru gitu coolkan,kan? kau ada?
haha.. tgk nama blog aku pun awesome kan haha...dan blog ni la gua bnyk join GA sebab bagi gua 
GA tuhhh cool beb! oke itu je la :)

Gua TaG:


SUKA?LIKE JER:)

Friday, 7 December 2012

0
Komen

segmen siapa paling jujur


  1. apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :aku jujur yang aku tak suka marah budak-2 tapi kadang2 rasa nak marah tapi haih! tak sampai hati sebab dorang masih keci lagi.
  2. pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :heww.. takkan nak menipu un... pernah kot tak  sengaja maybe tak tahan  *malu saya*
  3. pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan : ada kot rasa nya... kalau nampak pun diaorang apa kesah nak sikit keww  hehe gurau..
  4. bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :4/12/2012 pasal aku rindu seorang budk ni dia tak call aku pun dekat 5 bulan aku tunggu :'( 
  5. mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you : ok aku jujur nama aku Haziqah Halil  tapi kawan -2 aku ni  how ar u... dorang tukar kan bukit jalil asalkan kat dalam teks ada perkataan bukit jalil memang sah2 dorang sebutkan kuat  skakit hati tapi tetap sabar :)
  6. berapa berat badan you sekarang :ergh!! malunya nak cakap  51 kg hehe.. berat juga aku ni ...
  7. ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa : bila aku marah aku dengar lagu yang aku suka dan ingatkan kenangan manis aku dengan crush aku hehehe..
  8. matapelajaran paling k.o masa sekolah : English laa paling aku k.o benci betul tapi nasib baik cikgu practical aku ni mcm mendorong aku belajar English dan dia pon ada lah tolong2 aku gak.tapi sekarang aku tak tahu aku k.o apa? hehe..
  9. adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :ada3 tapi dah baik da  aku da anggap  dia macam bestfriend aku ,  dia langsung xde semngt dia pegang dan peluk laki aku apa lagi maki la dia erghh!!
  10. orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :aku jatuh cinta kali pertama masa darjah 5 ... memang sweet gila time tuhh aku gaduh3 ngn dia... haha..
  11. you pertama kali couple masa umur berapa : masa darjah 6  tapi macam tak cay dia nak couple ngn aku but aku rasa dia hensem dan ramai peminat.
  12. berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila : tak lebih tahun la dalam 6bulan hehe.. tapi tak sorang pon tahu lepas putus baru lah ada orng yg tahu... tahun 2011
  13. last you putus sebab apa :sebab dia curang dengan aku masa aku nampak dia  cm komen bnyk2 gmbar perempuan benci betul lelaki macam ni.
  14. adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :tak pernah sekali pung... ketawa ada lah hehe....
  15. bila dok sorang sorang , ape mesti you buat : dengar lagu ,sms dengan kawan  dan cari gaduh ngn kawan aku dekat handphone teruja seyh!
  16. keputusan upsr you : 1A3B!C korang mesti tahu kan apa yg C tu jangan buat tak tahu atas ada jawapnnya...
  17. you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :25 tahun,sebab aku malas nak menyusahkan mak bapak aku  dan sebab teringin nak dapat baby comel hehe..*menggatal sudah*
  18. you selalu berangan tentang ape : tentang aku akan couple dengan crush aku eceh3 tak menahan ...
  19. perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you : bila aku mintak maaf kat someone ingtkan da maafkan tapi lupanya makin heboh malunya aku  subahanallah!
  20. perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you : bila dapat pergi sama2 kat library dengan crush ...
  21. blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :http://hopepfloveme.blogspot.com  ,sebab blog dia  comel argh! hehe...tapi ade  blog2 yg comel lagi  cuma aku je tak nampak kott..
  22. sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :bila tengok ayat orang tuh macam memaki benci arr...
  23. mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :2010 aku jeles tengok kak aku dengan kawan2 aku ada facebook hehe..
  24. you selalu bangun tidur pukul berapa : 6:50 kadang 2 lewat gila arr.... doakan aku bagun kol 6 setiap pagi hehe...
  25. kritikan terhadap blog saya : comel,cantik ,suka tanya soalan pelik2 dan soalan blog ni boleh menguji minda aku lahh dahsyat3 ! first time jumpa soalan macam ni...

Saya Tag : Wanie


SUKA?LIKE JER:)

Sunday, 2 December 2012

0
Komen

Segment by NZ: I Tanya U Jawab

Click  this banner if u want to join :)

The questions:
  1. Your nickname:Ikah
  2. Do you wish you had another name? If yes, what is it? :Kim
  3. Your girl best friend:Diana,Mas and Ain
  4. Your guy best friend:Eelzaf,Shamsul,Aiman,Atikah and Izzah
  5. Your favourite food:Rice Chicken,McD,KFC And Buger Ayer Keroh
  6. Your favourite drink:Milo,Ribena
  7. The one thing you always bring everywhere you go:My Phone
  8. Your current favourite song:Aku suka dia,cuba teka,dejavu ,payphone,hati ini
  9. Your favourite singer:Shila,Tasha Manshahar,Najwa,Ainan,Maroon 5 ,1Direction
  10. Your birthday:10/9/1999
  11. The last person you texted or texted you:Diana
  12. What does the text say?:aah senng je kan?
  13. Someone you wish to see right now:Nurul Hakimin
  14. Someone you want to apologize to:Musfirah,Julia,Hakimin and Syahirah
  15. Someone you miss:Nurul Hakimin and all my friend 1B
  16. What time did you wake up this morning? :searching internet
  17. How great your life is in 2012 so far?:I get many gift and many people wish me on         my birthday.
  18. Do you have a pet? If yes what is it and what is the weirdest thing it has ever done? : cat,it favourite food is chickpea.
  19. Where would you have your honeymoon? :England.
  20. Do you regret anything from your past? :Yes!
  21. If you could have one superpower, what would it be? :Idon'tthink so because  only god have super power.
  22. What is your status? (Single/Taken/Married/Divorced?What?):Single
  23. Are you in love? If yes, have you told the person how you feel?:I love you and I love you from the heart not the looks.
  24. The thing you hate the most:when people insult me.
  25. The type of people you hate the most:secret
  26. The last gift a person gave you:Diana
  27. What is your favourite color?:Red,Purple,Black,White,Blue,Pink.
  28. Would you take your ex back?:No way!
  29. Something you can't live without:My Family,Friends,Teacher
  30. Do you like this segment?:Of cause I like :)

I Love This Segmen

SUKA?LIKE JER:)

1
Komen

Segmen: GA Akhir Tahun by Miera & kakYong


aku nak join giveaway ni sebab nampak macam seronok je...
lagipun minggu cuti cam ni sangat2 la bosan...
baik aku join GA ni...lagipun nampak macam menarik dan mencabar...
sebab 2 orang je pemenang... aku pun nak tahu apa keseronokkan kalau  menang dalam
GA ni sebab minggu ni dan minggu lepas baru first time...
aku join mcm2 GA... itulah sebab-2 aku join ... :)






SUKA?LIKE JER:)

2
Komen

Nabila Medan's Giveaway


Syarat Penyertaan Nabila Medan's Giveaway
Blogger yang duduk di Malaysia sahaja. 
1.Follow blog nabila ini
2.Buat satu entri berkenaan giveaway ini beserta
- Banner giveaway dan linkkan ke sini
- Tag 2 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
3.Follow dan like semua sponsor *amaran tegas!*
4.Tinggalkan link entri not your link blog di kotak komen
5.Sebarang perubahan akan diberitahu kelak


Hadiah-Hadiah Nabila Medan's Giveaway
Rilakumma Cute Keychain X 3 , Domokun Purse X 1 , Cute Note Pad X 2 , Rilakumma Wood Clip X 1 , 
1 Set Handmade Card X 1 , Topup RM30 X 1 , Topup RM5 X 2 , Topup RM5 X 1 , Topup RM10 X 3 , 
Cute Doodle X 4 , Topup RM5 X 2 , Topup RM20 X 1 , Topup RM20 X 1

Tag: Hazirah |  Diana
Nak Join?Klik Sini





SUKA?LIKE JER:)

Friday, 30 November 2012

0
Komen

Mini Gempak Giveaway by Mibz,Amercorner,EzzatieBrahim

 jom join give way ni sumpah seronok hadiah dia menarik gila!kot...
esok hari last baik cepat2 belom habis masa lgi ...ni...
 kalau nak join click je banner tu senang ke susah senangkan? huhu..
so click la apa lagi..


SUKA?LIKE JER:)

4
Komen

SEGEMN : Jom Godek-godek Follower

Ini segmen jom godek2 follower sangat best cuba2 !
rugi tak cuba bukannya susah sng just try..
 n simpan pengalaman yg kita pernah masuk segmen cm gini :D
kalau nak join just click the banner
my follower:
saya nak lagi 24 follower...

SUKA?LIKE JER:)

script src='http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3/jquery.min.js' type='text/javascript'/>